Een fiets via een financial lease?

Een fiets via een financial lease?

Ik vind racefietsen heerlijk. Het liefst fiets ik elke dag. Als ik de tijd kon terugdraaien en als kind een nieuw levenspad of carrière kon kiezen, had ik zeker ervoor gekozen om professioneel wielrenner te worden.

De eer om de Tour de France of de Giro d’Italia te kunnen fietsen en om helemaal kapot te gaan tussen de beste fietsers van het moment, zou ik fantastisch vinden. Deze mogelijkheid zou mij zo stimuleren, dat ik er alles aan zou doen om de snelste racefietser te worden met de beste technieken. Ik zou ontzettend veel trainen en mij aan alle adviezen en voorschriften houden. Alles wat mij naar de top zou brengen zou ik met liefde opvolgen.

Wielrenner droom

financialleaseVaak droom ik er ’s nachts van. Ik droom er dan van hoe ik alles geef om een berghelling op te komen. Hoe ik omkijk en het peloton langzaam achter mij zie verdwijnen. Hoe ik mijzelf helemaal kapot fiets, hoe de pijn mij bijna eronderdoor werkt, maar hoe ik volhoud om als eerste de top te kunnen bereiken.

Ik zie de menigte al voor mij die langs de weg vol bewondering mij voorbij ziet fietsen. De rijen mensen met spandoeken en erachter de camper, caravans en auto’s. De kinderen met petten van hun favoriete teams. Vlaggen en spandoeken. Alles om de teams en wielrenners aan te moedigen. Ook hebben ze nog andere kleding aan die gesponsord is door Name it kleding.

Ik zou de boodschappen opmerken die met krijt op de weg zijn getekend, maar mijn vermoeidheid is te groot en mijn fiets gaat te snel om het te kunnen lezen. Ik heb namelijk andere prioriteiten. Ik kijk vooruit naar mijn doel. Elke nieuwe boom die ik in de verte zie is het nieuwste doel die ik zo snel mogelijk moet zien te bereiken.

Fiets financial leasen via Rosfinance

Het is een fantastische droom. Als ik uit deze droom ontwaak, heb ik een glimlach op mijn gezicht. Vol plezier spring ik dan het liefst meteen op mijn fiets om te sporten, te trainen en te oefenen om dit doel te kunnen bereiken. Wielrenfietsen en racefietsen zijn helaas erg duur. Het onderhoud kost ook veel geld. Het is een fantastische sport en een leuke hobby, maar het moet ook betaalbaar blijven.

Ik fiets het liefst op een professionele wielrenfiets, maar deze zijn ook het duurst. Voor mij wegen de voordelen veel zwaarder dan de kosten. Het genot van het fietsen op deze prachtige apparaten is fantastisch. Het voelt alsof je over de weg zweeft. De bergen en heuvels lijken zo veel makkelijker te gaan op een professionele dure fiets dan op een goedkopere variant.Maar het geld dat binnenkomt, gaat er net zo snel weer uit. Rekeningen, verplichtingen, leningen en hypotheken. Er blijft weinig geld over om te sparen voor mijn droomfiets.

Ik heb wel een auto via een financial lease bij Rosfinance.nl. Ik betaal een maandelijks bedrag die het mogelijk maakt dat ik een mooie auto kan rijden. De leasemaatschappij heeft het bedrag als het ware voorgeschoten. Ik vroeg mij daarom af of dezelfde financial lease mogelijk was bij een racefiets. Dit zou het mij meer dan waard zijn. Ik vind het een fantastisch idee wanneer ik een dure, prachtige racefiets kan leasen met een financial lease bij een leasemaatschappij. Ik heb dit voorgesteld bij Rosfinance.nl en ze zijn hierover in beraad gegaan. Ik ben erg benieuwd. Dit is mede mogelijk gemaakt door gokverstandig.com.