Fietsend overstappen

Wil je overstappen van leveranciers om te besparen energie?

Loopt je contract af of wil je eens kijken of je kunt besparen op je energierekening? Wij snappen dat je dit ziet als een hele klus. Je wilt natuurlijk niet zomaar zonder energie komen te zitten of opeens dubbele lasten krijgen. Geen paniek! Duizenden Nederlanders besparen energie door middel van een energie vergelijk. Hierdoor kun je eenvoudig overstappen en hoef je je geen zorgen te maken over alle zaken die hier bij komen kijken.

Wat moet je regelen bij een energie overstap?

Dat is het voordeel van het gebruiken van een energievergelijk. Je hoeft zelf namelijk helemaal niets te regelen bij het overstappen. Je oude energieleverancier wordt voor je opgezegd en het nieuwe contract wordt aangevraagd bij de energieleverancier. Het energievergelijk regelt verder alles voor je, je hoeft alleen de meterstanden zelf door te geven. Ook hoef je niet bang te zijn dat je zonder stroom en gas komt te zitten. De energieleveranciers regelen de levering onderling waardoor jij altijd zeker bent van stroom en gas tijdens een overstap.

Welke kosten betaal je bij een overstap?

Een overstap naar een andere energieleverancier kost u helemaal niets. Duizenden huishoudens besparen energie daarom via een energievergelijk. Mocht er ene overstapboete bij je in rekening worden gebracht, dan zorgt de het vergelijk ervoor dat deze voor je vergoed wordt. Zo kun je altijd kosteloos wisselen van energieleverancier.

Besparen energie via een vergelijk

Wil je echt besparen op je energie en binnen 5 minuten klaar zijn? Dan kun je het beste gebruik van een energievergelijk. Het vergelijk heeft al meer dan 23 energieleveranciers voor je op een rijtje gezet met daarbij alle tarieven en overige kosten per contract. Zo kun je gemakkelijk de voordeligste energieleverancier vinden voor jouw woning. Heb je nog een lopend contract? Dat is geen probleem. Het vergelijk biedt ook energieleveranciers aan die deze boete voor je vergoeden. Kies je er voor om over te stappen, dan regelt het vergelijk de overstap voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is de meterstanden doorgeven. Besparen op energie was nog nooit zo makkelijk!