Sponsoring van Schotgroepisolatie

De spouwmuur wordt vaak over het hoofd gezien, dat komt ook omdat hij niet zichtbaar is vanaf de binnenkant noch de buitenkant van de woning. Toch kan hij essentieel zijn voor het wooncomfort, daarom is het handig om toch een keer aandacht aan de spouwmuur te geven.

Een standaard gevel bestaat uit twee muren, een binnenblad en een buitenblad. Daartussen zit tussen de 5 en 7 cm ruimte. Dit is een ruimte die door de stilstaande lucht die erin zit heel minimaal isoleert. Door isolatie materiaal in deze ruimte te blazen kan dit veel meer voordeel opleveren en wordt er ook veel effectiever gebruik gemaakt van deze kleine ruimte.

Door dat dit isolatie materiaal in de spouwmuur wordt aangebracht, houdt dit in de winter de warmte binnen en laat de kou buiten. In de zomer levert dit precies het tegenovergestelde op. Dus in beide seizoenen kan dit kleine stukje ruimte u een hoop wooncomfort bieden. En dat voor een ruimte die niet met het blote oog te zien is.

Zowat iedere woning heeft een spouwmuur. Bij de wat oudere huizen is deze vaak nog niet opgevuld en valt hier nog winst te behalen. Bij later gebouwde huizen is er een kans dat deze ruimte bij de bouw al meteen is gevuld met isolatie materiaal.

De spouwmuur kan dus zeer veel waarde toevoegen aan zowel uw wooncomfort als aan uw bezuinigingen. Door een relatief kleine ingreep, zonder veel onrust en rommel, kan er een groot voordeel ontstaan. Daarom is deze spouwmuur toch zeer handig, ondanks dat hij zo dun is. Dit komt omdat de spouwmuur zich rondom het hele huis bevindt en dus een groot oppervlakte bestrijkt. Doordat dit oppervlakte zo groot is zou je zeggen dat de werkzaamheden veel tijd in beslag nemen.

Maar door een goede vakkennis en veel ervaring kan SCHOTGROEP Isolatie vaak al binnen één dag uw gehele spouwmuur isoleren. Daarnaast vinden de heren het ook geweldig om te blackjacken na werktijd met de groep. Via de blackjack tips online te lezen gaan de potjes er super professioneel aan toe.